Om Miraculum

Äntligen kan du stiga in i magins och mystikens underbara värld en gång i månaden i hjärtat av Jönköping och uppleva något nytt.

Boka nu nedan så att du har en plats och betala före showen enligt något av våra betalningsalternativ i bokningsbekräftelsen. Var på plats 15 minuter före showstart!

Miraculum ger dig och dina kära en underbart härlig magisk upplevelse med fantasi, under, mysterier och många skratt; som du vill uppleva igen. Därför förändrar vi showen med nya nummer, akter och gästartister från månad till månad så att du skall känna dig riktigt välkommen åter.

Om du har några speciella önskemål, behöver hjälp, har rullstol, vill fira något eller någon, skriv det i kommentarsfältet i beställningsformuläret nedan så att vi kan välkomna dig/er på bästa sätt. Vi kommer att filma föreställningen och tillåta fotografering vid bestämda tillfällen i showen och i foajén. Om du inte vill vara med på bild, eller önskar att vi raderar alla dina uppgifter efter betalning och showen, skriv det i kommentarsfältet.

Avbokningar samma dag debiteras 80% av priset. Om det skulle finnas kvarvarande platser kan dessa köpas på plats.
Antalet platser är maximerat till 64 st.

Alla har inte förutsättningar att boka via internet så då ber vi er att ringa 070-3236543 och tydligt tala in fullständigt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig för hjälp med bokningen.

 

 

 

Mer följer…

Miraculum är en unik magisk performing arts (scenkonst) upplevelse för den lite vuxnare publiken

När du besöker Miraculum träder du in i en magisk alternativ värld där allt kan hända. Du kommer att känna av magin redan innan du sätter dig. Detta är ingen vanlig show. Miraculum är utformad för att lämna ett kvarstående avtryck och fler frågor än svar.

 

Ensemblen – Team Miraculum

Ensemblen består av lokala artister med blandad bakgrund från Jönköping och Höglandet. De delar alla intresset för performing arts (scenkonst)bland annat mentalism, close-up, scenmagi, komisk magi, mikromagi, kortmagi; och buktaleri. Miraculum ger dig möjligheten att träffa inte bara en, utan upp till sju olika artister på en kväll.

När uppförs showerna?

I nuläget spelas showerna en gång i månaden enligt separat spelschema.

Längd med pauser och inramning

  • Inraming och inledning 10 minunter med möjlighet till dryck
  • Akt 1 +45 minuter
  • Paus 25-30 minuter med möjlighet till dryck och förtäring
  • Akt 2 + 45 minuter

Total längd: 2 timmar och 45 minuter till 3 timmar.

Teamet bakom Miraculum

Producent och projektledare, samt trollerikonstnär: Göran Calås, 070-3236543, gc@magiskt.nu

Koreograf: Ingrid Klingberg Calås

Scenografi och specialeffekter: Olov Nylander

Sponsorer och samarbetspartners

Om du vill bidra till verksamheten eller synas som sponsor för Miraculum är du mycket välkommen att kontakta producenten på gc@magiskt.nu

Officiella sponsorer (vilka har godkänt publicering):

  • Geek7 – Technologies – Systemutvecklingstjänser och utbildning av experter inom software engineering och innovation
  • Showgruppen Magiskt.nu – Komisk magi, barnshower, close up, street magic, mentalism samt utbildning för trollkonstnärer.


Grundare av Miraculum 2018

Hjärtligt välkomna önskar,
Ingrid Klingberg Calås och Göran Calås

070-3236543
gc@magiskt.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *